News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Doar zece locuri libere la Şcoala de vară Doar zece locuri libere la Şcoala de vară
Please follow and like us:
Pin Share

400x400_scoala_vara

Au mai rămas doar zece locuri disponibile pentru cursurile Şcolii de vară, organizat de Galleria Arad. Proiectul, aflat la cea de-a doua ediţie, se va derula în intervalul iulie-august, pentru copii cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani.

După succesul înregistrat anul trecut, Galleria Arad implementează şi în această vară programul unei şcoli de vară dedicat copiilor clienţilor noştri. Este vorba  despre un proiect ambiţios ce asigură participanţilor suportul logistic şi informaţional pentru a-şi petrece timpul liber într-un cadru sigur şi plăcut. Profesorii implicaţi în proiectul desfăşurat sub egida ministerului de resort au gândit o programă care le asigură copiilor să se recreeze, să se bucure de vacanţă şi în acelaşi timp să îşi îmbogăţească cunoştinţele. În acest sens ne bucurăm de colaborarea pe care o avem cu diverse instituţii şi organizaţii care le asigură copiilor accesul la o paletă mai largă de informaţii, în funcţie de tematica abordată în cadrul cursurilor”, afirmă Tina Vîrlan, Mall Manager.

Programul include o serie de cursuri, cum ar fi cursuri de limba engleză, ateliere de lucru, cursuri de zumba, cursuri de dans și multe altele.

Tematica celei de a doua ediţii a Şcolii de vară este reprezentată de continentele lumii. Elevii vor învăța totul despre cinci continente atât din punct de vedere geografic cât şi cultural.

Până în prezent, 130 de copii sunt înscrişi în programul Şcolii de vară 2013. Înscrierile sunt gratuite pentru părinţii care în perioada mai – iunie au făcut cumpărături de minimum 500 de lei în magazinele din incinta mall-ului. Pentru înscrierea pe cele 10 locuri vacante, părinţii trebuie să se adreseze la infodesk-ul de la etajul I al mall-ului.

Având o experiență de Galleria Arad Scoala de vara in 2012, suntem încrezători că  şi cea de-a doua ediție a Școlii de vară  îşi va atinge obiectivul:  acela de a descoperi și cultiva talentele copiilor!”, a conchis Tina Vîrlan, Mall Manager!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *