News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Vine gazul la Sânpaul! Vine gazul la Sânpaul!
Please follow and like us:
Pin Share

Consilierii județeni au acordat, în ședința de astăzi, dreptul de uz și dreptul de servitute de trecere pentru utilități asupra unui teren aflat în proprietatea Consiliului Județean Arad. Terenul se află în zona drumului județean 709B, Arad-Șofronea. Această Hotărâre a CJA este necesară pentru extinderea rețelei de gaze naturale de la Șofronea până în satul aparținător, Sânpaul.

„Sprijinim întotdeauna inițiativele de acest gen, ale administrațiilor locale. O rețea de gaze naturale înseamnă confort, înseamnă dezvoltare economică, înseamnă un standard de viață mai ridicat. Astăzi am acordat acest drept de servitute, conform legii, dar în decursul anilor am sprijinit cu 700.000 de lei demersurile de extindere a rețelei de gaze naturale în comuna Șofronea. Chiar în acest an am alocat 250.000 de lei pentru acest proiect, de alimentare cu gaze naturale a localității Sânpaul”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Firma contractantă este la stadiul de întocmire a Studiului de Fezabilitate și a Proiectului tehnic pentru înființarea distribuție gaze naturale în satul Sânpaul prin extinderea și redimensionarea rețelei de distribuție a gazelor naturale presiune medie existente pe teritoriul localității Șofronea.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *