News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ultimul film cu celebrul motan Garfield, proiectat în Grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște Ultimul film cu celebrul motan Garfield, proiectat în Grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște
Please follow and like us:
Pin Share

Animația Garfield/The Garfield Movie, lansată în 2024, aduce la cinema aventurile comice ale celebrului motan portocaliu și este un prilej grozav de distracție pentru întreaga familie.

Filmul va rula în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște dublat în limba română, vineri, 30 august 2024.

PROGRAM:

Ora 20.15 – Jocuri muzicale interactive

Ora 20.45 – Proiecție film Garfield, 100 minute, dublat în limba română

Creat în anii ’70 de americanul Jim Davis, Garfield a devenit celebru în lumea întreagă, iar în 2013 chiar deținea recordul mondial Guinness drept personajul de benzi desenate cu cele mai multe apariții în presă.

Vă întrebați ce mai face acum năzdrăvanul Garfield? Ei bine, a rămas la fel de pofticios și de poznaș cum îl știm, doar că acum… se face mare! Și mai mare, și mai mare… A crescut, dar nu-și schimbă năravul: e sarcastic și leneș cât cuprinde și urăște zilele de luni (nu că s-ar duce la muncă). Singurul lucru care l-ar convinge să coboare din fotoliu ar fi, desigur, lasagna.

Într-una dintre incursiunile de „pradă“ în frigider dă bot în bot cu tatăl sau, Vic – motan stradal versat în… belele pisicești. Și acum, ce să vezi? Tocmai pune la cale un jaf de zile mari, așa că Garfield și Odie trec brusc de la viață confortabilă de apartament la o aventură nebună în aer liber, plină de adrenalină.

Când dă de greu, Garfield trebuie să-și murdărească labele ca să scape teafăr, cu toate cele nouă vieți din dotare.

Aceasta este cea de-a treia producție Garfield, după Garfield: The Movie (2004) și Garfield 2 (2006), ambele live-action.

Animația este realizată de Columbia Pictures, Alcon Entertainment și DNEG Animation și distribuită de Sony Pictures, se adresează audienței generale.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *