News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Vis de antreprenor condimentat cu ”Signiture dish” la restaurantul Sabor din Arad Vis de antreprenor condimentat cu ”Signiture dish” la restaurantul Sabor din Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Un proiect a fost inițiat de Metro și industria HoReCa, menit să aducă un gust aparte în farfuriile clienților, cu rețete mai neobișnuite și mai tentante decât micul și grătarul românesc.

Restaurantul Sabor a fost gazda unui bucătar renumit în domeniul HoReCa, chef Dexter, care ne-a prezentat un ”Signiture dish” axat în special pe carnea de vițel, gătită în sânge, un preparat nu prea obișnuit pentru români, dar foarte delicios. Mușchiul de vită a fost preparat rapid, 5-6 minute, pentru ca savoarea din interior a cărnii crude să prindă arome. Chef Dexter, sau Bogdan Alexandrescu, a preparat live pentru un public curios de arta culinară. Normal, mușchiul de vită a avut ca și garnitură un tort de cartofi și brânză, garnisit cu hribi și trufe, o adevărată artă gastronomică.

O seară cu adevărat plăcută și relaxantă, proiectul Metro și industria HoReCa a ales Aradul, printre cele 11 orașe, ”În luna noiembrie, facem un pas în plus pentru susținerea industriei HoReCa. METRO aduce în restaurantele clienților noștri o experiență culinară deosebită: preparate speciale, create de chefi renumiți din România. Fiecare Chef invitat a conceput un Signature Dish exclusiv pentru meniurile locațiilor selectate, un preparat menit să atragă clienți dornici de experiențe noi și memorabile. Acest dish unic aduce o notă de originalitate meniurilor și transformă fiecare masă într-o poveste de împărtășit” a comunicat Metro. deliciul-viciilor.ro

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *