News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Tânăr din Arad prins cu aparatul DrugTest în timp ce conducea un autoturism Tânăr din Arad prins cu aparatul DrugTest în timp ce conducea un autoturism
Please follow and like us:
Pin Share

În noaptea de 19/20 august a.c., un tânăr de 24 de ani, din Arad, a fost depistat de polițiștii Secției 1 Rurală Arad în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, în localitatea Livada. Testarea acestuia cu aparatul DrugTest a indicat o valoare pozitivă pentru consum de cannabis.

Sub influențșa alcoolului și fără a deține permis de conducere, au fost depistați : în municipiu, pe strada Giordano Bruno, un arădean de 38 de ani, cu o îmbibație alcoolică de 1,42 mg./l. alcool pur în aerul expirat, care a acroșat un autoturism parcat și un gard, și în Sântana, un nădlăcan de 33 de ani, care, cu o valoare de 0,84 mg./l. alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism și a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime.

Aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,47 mg./l. alcool pur în aerul expirat în cazul unui tânăr de 23 de ani, din Cermei, care a condus un autoturism pe D.J. 709, în localitate.

În toate cazurile a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate, respectiv a alcoolemiei.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *