1. Problema necesității unui garaj din tablă?
Cel mai adesea, un garaj din tablă apare pe o proprietate ca partea ansamblului arhitectural. În cazul în care casa, gardul și structurile suplimentare sunt construite din tablă în același stil, o extensie naturală a designului proprietății va fi un spațiu pentru un vehicul care se integrează în peisajul general. Dacă estetica și unitatea arhitecturală nu se află pe primul plan, atunci lucrează un calcul simplu. Costul unei clădiri din lemn este mult mai mic decât cel al uneia din cărămidă sau piatră. Nu are nevoie de o fundație solidă sau de utilizarea unor echipamente speciale. Cumpărarea materialului din tablă în loc de cărămidă va economisi bani, deoarece prețurile sunt mult mai mici la acest fel de material, iar un garaj din tablă poate fi instalat în una sau două zile.
Cu toate acestea, dacă doriți să faceți doar acoperișul de tablă, tot trebuie să alegeți cu atenție materialul. Chiar dacă alegeți un material ieftin, care se distruge ușor de factori externi, trebuie să cheltuiți banii necesari pentru a prelucra materialul pentru a prelungi durata de viață. Un garaj din tablă este de obicei neîncălzit. Acest lucru înseamnă că se încălzește puternic vara și îngheață iarna. Adesea nu este ventilat suficient, ceea ce poate contribui la apariția umezelii. Dacă proprietarii nu petrec timp acolo, mucegaiul sau putrezirea structurii din tablă pot trece neobservate. Dacă materialul clădirii nu este bine prelucrat, schimbările de temperatură pot provoca crăpături, care vor deveni tot mai mare în fiecare sezon.
2. Îngrijirea unui garaj din tablă în timpul utilizării.
Funcționarea corectă a unui garaj cu structură din tablă este esențială pentru durabilitatea acestuia. Deoarece este fabricat din tablă, această poate fi influențată negativ de umiditatea ridicată a aerului. În interiorul încăperii este necesar un bun sistem de ventilație, fie natural, fie cu aer forțat. Întreținerea unei clădiri constă în mai multe acțiuni care se repetă în mod regulat:
1) inspecția fundației și repararea ei în timp util;
2) inspectarea finisajelor pereților și acoperișurilor și corectarea eventualelor deficiențe constatate;
3) menținerea interiorului clădirii curat și uscat;
4) instalarea unui sistem de drenaj care să dreneze apele subterane și de suprafață departe de fundație.
Puteți instala un garaj singur. Dar este mai bine să contactați profesioniști care oferă toate tipurile de materiale. Veți obține o garanție de calitate și rapiditate de instalare a garajului, toate acestea le puteți găsi, de exemplu, pe site-ul www.maritom.ro.
No comments so far.
Be first to leave comment below.