News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

maduta-

Parlamentarii PSD Arad apreciază că scrisoarea deschisă a primarului Gheorghe Falcă adresată parlamentarilor este implicit o recunoaştere a eşecurilor guvernării PDL. „Am primit scrisoarea lui Gheorghe Falcă, în care sunt înscrise o serie de proiecte pe care şi noi le avem în vedere, dar şi unele proiecte care nu pot fi susţinute, cum ar fi proiectul PNDI. Prima întrebare care se naşte este de ce nu au fost rezolvate aceste probleme timp de 4 ani, când Gheorghe Falcă avea o relaţie privilegiată cu guvernele PDL? Vorbim de fapt despre o listă a eşecului PDL. Eu nu cred că este normal să trecem străzile din municipiul Arad la Guvern, să le asfalteze Guvernul. Ce se întâmplă dacă toate localităţile din ţară procedează la fel? Renunţăm la autonomia locală!” a spus Flavius Măduţa.

„Mai mult, prin comportamentul său, Gheorghe Falcă diminuează şansele de a primi finanţări pentru proiectele municipiului Arad. Când în toată presa naţională apare că la Arad se face o fântână arteziană cu peste 5 milioane de euro, este greu să mai aştepţi bani pentru obiective de interes local. Oricine va spune: dacă sunt bani pentru fântâna arteziană, să finanţeze şi obiectivele cu adevărat importante pentru cetăţeni!” a declarat deputatul PSD.

Flavius Măduţa a criticat deciziile majorităţii PDL din administraţia locală din ultima perioadă. „Am citit în presă că unii consilieri ai PDL şi-au permis să spună că reprezentanţii USL din Consiliu Local Municipal nu respectă cetăţenii, pentru că au părăsit şedinţa. Cred că dimpotrivă, consilierii PDL sunt cei care nu respectă cetăţenii Aradului. Ei nu au vrut să voteze pentru căldură şi apă caldă mai ieftină. Ei au majorat taxele şi impozitele locale. Ei au votat pentru o fântână arteziană de peste 5 milioane de euro. Aceste proiecte demonstrează lipsa de respect a administraţiei Falcă-PDL pentru arădeni!” a spus Flavius Măduţa.

Deputatul PSD Arad a răspuns şi criticilor formulate de Gheorghe Falcă la adresa parlamentarilor. „Nu se poate spune că parlamentarii îşi urmăresc interesele personale, eu cel puţin nu fac acest lucru. Trebuie să admit că prevederile regulamentului legate de imunitate au creat o imagine nefavorabilă parlamentarilor. Personal, nu am nevoie de imunitate extinsă şi nu am fost un susţinător al acetei idei, am votat regulamentul propus de majoritatea USL pentru a ne putea apuca mai repede de treabă. Pe de altă parte, Gheorghe Falcă este chiar ultima persoană din politica arădeană care are dreptul să vorbească despre justiţie, procurori, corupţie şi alte astfel de teme” a declarat Flavius Măduţa.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *